Meltwater logo
FÅ DJUPGÅENDE INSIKTER OM DIN MÅLGRUPP

Mät effekten på dina Influencer-kampanjer 

Vår plattform hjälper dig på ett smidigt sätt etablera relationer. Skapa nya relationer, hantera kontakten och följ upp, från en och samma plattform

Jag vill veta mer!

Fyll i formuläret för att få en demo eller ett prisförslag!

Samarbeta med Influencers som passar din bransch för att maximera resultatet

Med 500 miljoner profiler, 60 000 kategorier och fem år av historisk data går det smidigt att identifiera influencers baserat på exempelvis kategori, plats eller målgrupp på Instagram, Twitter, YouTube och bloggar.

Skapa relationer med rätt Influencers

Genom att fylla i detta formulär samtycker jag till att Meltwater sparar mina uppgifter. Läs mer om vår integritetspolicy och hur vi skyddar och hanterar din information.

ALLT I EN OCH SAMMA PLATTFORM

Utforska Meltwater Social Influencers

Hitta mikro- och makro influencers

Vilka influencers vill du ska representera ditt varumärke? Använd vår Influencer-plattform med över 500 miljoner profiler för att identifiera både lokala och globala influencers. Sök på geografisk plats, expertis, ämne och mycket mer.

Jobba med opinionsledare

Få tillgång till demografisk data om målgruppen, genomsnittligt engagemang per inlägg, den faktiska räckvidden och mycket mer. Hitta den rätta matchen och få inspiration från andra inflytelserika personer inom samma nätverk. Använd fem års historisk data för att försäkra dig om att influencers innehåll och kvalité verkligen matchar med ditt företag.

Mät ROI på dina Influencerkampanjer

Mät resultatet av era kampanjer men vår rapportfunktion och påvisa ert resultat. Du kan automatiskt följa upp dina Influencers omnämnanden i realtid, mäta antalet omnämnanden, engagemang, verklig räckvidd och ROI på Instagram, TikTok, Facebook och Twitter.

Boka in 15 min konsultation redan idag!

Välj själv när du vill ta en kort avstämning med en av våra produktspecialister.

The Klear Advantage

Den största databasen med influencers

Stödjer TikTok-kampanjer

Integrationer för e-handel

Demografiska uppgifter om målgruppen

Samarbeta med influencers direkt i appen

Skräddarsydd kampanjrapportering

Ta del av det smartaste sättet att upptäcka influencers

Hantera dina kontakter i stor skala 

Skapa, hantera och skala upp dina influencersamarbeten enkelt med ett användarvänligt CRM-system som är anpassat specifikt för influencer marketing. 

PR News performance data

Gör dina influencersamarbeten mätbara

Mät dina kampanjresultat genom tydliga rapporter som bevisar dina framgångar. Spåra automatiskt dina influencers omnämnanden i realtid, mät aggregerade omnämnanden, engagemang, verklig räckvidd och avkastning på investeringar (ROI).

PR News performance data

Förstå målgruppens demografi

Med egen demografisk data kan du lära dig mer om din influencers målgrupp än någonsin tidigare. Ta reda på om en specifik influencers följarskala överensstämmer med den målgrupp som du vill nå ut till. Hitta de mest autentiska profilerna för ditt varumärke genom att ta del av all data som finns tillgänglig.

PR News performance data

Säkerställ att rätt influencer väljs

Se till att influencerns bakgrund, innehållskvalitet och värderingar är rätt för ditt varumärke. Dessutom får du en insyn i vilka andra varumärken som de arbetar med eller omnämner. Vidare kan du sortera efter engagemang för att förstå vad som gav mest respons hos deras målgrupp. 

PR News performance data

Få en översikt över deras nätverk

För varje influencer hittar du en lista över deras följare, interaktioner och konversationer. Filtrera listorna efter inflytandenivå, inflytande i en viss kategori, plats, kön med mera. Det är ett utmärkt sätt att hitta likasinnade influencers!

Varför Meltwater?

Meltwaters Media Intelligence-plattform hjälper företag att fatta informerade beslut baserat på kunskap utifrån. Med mer än 26.000 nöjda kunder globalt är Meltwater ledande leverantör av Media Intelligence-lösningar. Våra kunder använder Media Intelligence för att ligga i framkant och ta del av företagskritiska insikter. Med 55 kontor världen över erbjuder vi våra kunder en global tjänst med personlig och lokal support.

© Meltwater. All rights reserved. Privacy Policy